ARKISTO 2014

PÖYTÄ ON PÖYTÄ

Kirjailija Markku Karpion sanataidepaja 12–18-vuotiaille
la 10.5. klo 13–16, Valve
Hinta: 20 €


Mistä löytyvät aiheet omaperäisimpiin tarinoihin? Mitä jos osaisit kirjoittaa kielellä, joka olisi yksin sinun?

Ilmoittaudu ja lue lisää kesäkursseista täältä...

KIRJAVIA KERTOMUKSIA

Sanataiteellinen kesäleiri 9–12-vuotiaille.
Ajankohta: 3.–6.6.2014 klo 9–15
Hinta: 35 e

Jotain livahtaa portaan taakse, salissa juhlitaan pistiäisten ristiäisiä, kirjasta karannut taskurapu hiipii tanssisalikäytävää. Kahvilaan on kasvanut unia, unieläinten mukana lentää lukemattomia satuja. Tarinat ovat vallanneet kulttuuritalo Valveen, tarinoiden talo kuiskii ja supisee kiemurtelevia kertomuksia.

Kirjavia kertomuksia -leirillä keksitään, kuunnellaan ja kirjoitetaan. Leirin kotipaikkana toimii Riimikissa karkuteillä -näyttelyn kujeileva maailma. Karanneita runoja ja tarinapolkuja etsitään myös Sanataidevintistä, kaupungin puistoista ja muista mielenkiintoisista paikoista. Sanataiteellinen kesäleiri on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät kirjoista ja tarinaseikkailuista.

Lisätiedot: sanataideopettaja Elina Mäkinen, elina.makinen@ouka.fi, 044 703 7549

Ilmoittaudu ja lue lisää kesäkurssista täällä...

MAAILMAN IKKUNOITA

Sanataiteen kesäkurssi 13–18-vuotiaille
3.-5.6. klo 13–16
Hietasaari
Hinta: 35 €

Millaisia kertomuksia kuulet mereltä? Onko metsän ääni sama vuorokauden ajasta riippumatta? Syntyykö runomökissä erityisiä runoja? Entä voisiko yksityinen esiintymislava tuottaa kiinnostavia, roolissa kirjoitettuja tekstejä?

Kurssin teemana on sisä- ja ulkopuoli. Kirjoitamme maisemia sisältä ja ulkoa, mielikuvia, muotokuvia, henkilöhahmoja, jotka elävät hiljaa luettuna tekstissä ja ääneen lausuttuna lavalla. Kuljemme Hietasaaren luonnonkauniissa maisemissa - haemme inspiraatiota merestä, metsästä, vanhoista rakennuksista ja suojaisilta poluilta.

Harjoittelemme silmien sekä oman äänen avaamista yksin ja yhdessä.

Ohjaaja: Minna Kemppainen

Ilmoittaudu ja lue lisää kesäkursseista täältä...