Lumotut sanat - lasten ja nuorten sanataideviikot
4.5.–12.6.2011

Lumotut sanat valloittaa Valveen touko–kesäkuussa 2011! Festivaalin keskipisteeksi nousevat kuvitustyö ja kirjallisuuden monenkirjavat värimaailmat: sanataidekoulu tuottaa Valvegalleriaan näyttelyn Linda Bondestamin kirjankuvituksista. Tutustu käsiohjelmaan!

Avajaisviikon päiväkohtaiset ohjelmat:

Tänä keväänä Lumotut sanat laajenee yli kuukauden mittaisiksi sanataiteen juhlaviikoiksi, joita vietetään 4.5.–12.6.2011. Avajaisviikko 4.–8.5. tuo monenlaista ohjelmaa kaikille ja kaikenikäisille sanataiteen ystäville.

Viikoilla 19–21 ohjelmaa on tarjolla ennen muuta kouluille, päiväkodeille, iltapäiväkerhoille ja oppilaitoksille, kun kuvitusnäyttelyssä pyörii päivittäin maksuttomat tarinamatkat ja elämykselliset näyttelykierrokset. Sanataidesunnuntaisin 8.5., 15.5., 22.5., 29.5., 5.6. ja 12.6. kuvitusnäyttelyssä järjestetään kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöopastuksia ja tarinankerrontatuokioita.

Lumotut sanat päättyy kirjamessuviikonloppuun (11.–12.6.), jolloin sanataidekoulu tarjoaa ohjelmaa paitsi messujen Tarinateltassa myös kuvitusnäyttelyssä Valvegalleriassa. Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen koko ohjelmisto julkaistaan viikolla 14.

  • Tutustu sanataideviikkojen teoksiin liittyviin harjoitusmateriaaleihin tästä.

 


Sanataideviikot lumosivat lähes 7000 kävijää

Kulttuuritalo Valveen sanataidekoulun järjestämien Lumotut sanat –sanataideviikkojen festivaalitapahtumiin, näyttelyyn ja työpajoihin osallistui lähes 7000 kävijää. Suuri osa vierailijoista oli päiväkoti- ja kouluikäisiä lapsia ja nuoria. Valvegalleriassa nähtiin värikylläinen ja hyväntuulinen näyttely Mainio Herra Iloinen ja ystävät, jonka pääosissa olivat taiteilija Linda Bondestamin lastenkirjakuvitukset. Valveen sanataidekoulu kiittää kaikkia vierailijoitaan, taiteilijoitaan ja kävijöitään.