Lasten ja nuorten sanataidefestivaali 5.–9.5.2010 Oulussa

Sanataidekoulun 10-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin noin 450 vieraan joukolla viisi päivää.

Saareen-näyttelyssä vieraili reilun kuukauden aikana 9100 kävijää!

Lumotut sanat -festivaalin käsiohjelman voit ladata  tästä... tai katsoa ohjelmiston alla olevista linkeistä.

keskiviikko 5.5. torstai 6.5.perjantai 7.5.lauantai 8.5.sunnuntai 9.5. 

Lumotut sanat -festivaali huipentaa kaikkien sanataiteen ystävien kevään! Tänä vuonna festivaalilla juhlitaan myös 10-vuotiasta sanataidekoulua.

Juhlavieraiksi saapuvat muun muassa kirjailijat Sari Vuoristo, Virpi Penna, Juha Ruusuvuori ja Maria Peura sekä sanataidekoulun perustajat Outi-Maria Takkinen ja Tuutikki Tolonen.

Synttäreiden kunniaksi festivaali tarjoaa kaksi ennen näkemätöntä, upeaa näyttelyä. Saareen on sanataidekoulun oma näyttelytuotanto. Se piilottaa sisäänsä niin suomalaisten romaanien ja novellien kuin satujen ja kuvakirjojenkin vetisiä tarinoita. Saaren teemoista kasvaa myös Studia Generalia -luentosarja, joka kuullaan festivaaliviikon perjantaina ja lauantaina.


Festivaalin toinen näyttely kasvaa Eevamaria Halttusen Petra-kirjojen maailmasta. Seikkaile Petran kanssa -näyttelyssä on ensimmäistä kertaa esillä Anna Härmälän kuvitusoriginaaleja. Näyttelyn tuottavat Dramaforum Oy ja LudoCraft Oy.

Tule ja sukella Lumottuihin sanoihin!

Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ja monet niistä ovat maksuttomia. Maksullisten esitysten hinnat on merkitty ohjelmaan, ja Liisa ihmemaassa -näytelmää lukuun ottamatta niihin saa lippuja Valveen lippumyymälästä.

Lisätietoja:
Valveen sanataidekoulu, Anna Anttonen p. 044 703 7541 ja Kati Inkala p. 044 703 7543 sekä tuotantosihteeri Raisa Saarela p. 044 703 7545 / etunimi.sukunimi@ouka.fi
www.kulttuurivalve.fi/lumotutsanat

Yhteistyökumppanit:
Valmistamo-hanke, Dramaforum Oy, LudoCraft Oy, Suomen sanataideopetuksen seura, Oulun kaupunginkirjasto – maakuntakirjasto, Oulun elokuvakeskus ry, Oulu-Opiston Runoteatteri

Tapahtumapaikat:
Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Oulun pääkirjaston Pakkalan sali, Kaarlenväylä 3
Oulu-Opiston juhlasali, Suvantokatu 1

Lipunmyynti:
Valveen lippumyymälä, avoinna ke–su klo 12–19, p. 08 5584 7575
Liisa Ihmemaassa -näytelmän lippuvaraukset, p. 050 533 9776