Panu Huotari, teatteri-ilmaisun ohjaaja

Olen Turussa syntynyt, koko maan moneen kertaan kiertänyt, lopulta 2011-2012 vuodenvaihteessa Suomussalmelta Ouluun muuttanut teatteri-ilmaisun ohjaaja. Opiskelin teatteri-ilmaisun ohjaajaksi 2005-2010 Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa, Kokkolassa. Työkokemusta minulla on perinteisen teatterin saralta lähinnä näyttelijänä ja ohjaajana, lisäksi olen tehnyt jonkin verran nukketeatteria. Koen kuitenkin suurimmaksi ammatilliseksi intohimokseni osallistavan teatterin lukuisine eri muotoineen ja sinne on työnikin hyvin vahvasti ollut opiskelujen jälkeen suuntautumassa.

Taiteen tekijänä olen erityisen kiinnostunut sen mahdollisuudesta innostaa ihmisiä yhteiseen ja yhteisölliseen toimintaan. Tästä minulla on kokemusta muun muassa Suomussalmen sivukylillä yhdessä kyläläisten kanssa toteuttamieni "Kylä virtaa"-kylätaideteosten, Dar es Salaamin slummissa opiskeluaikanani tehdyn "Uwezekano!"-yhteisöteatteriesityksen, sekä Kulttuuriosuuskunta ILMEen toteuttaman Oulun kouluissa kiertäneen maahanmuuttoa ja kotoutumista käsitelleen "Salavasaaren Outolintu" -näytelmän ja työpajan kautta. 

Taiteilija koulussa -hankkeessa toteutan yhdessä Miira-Mari Mannisen ja Mika Kiviniemen kanssa mm. "sankarikoulu"-figuurityöpajaa ala-asteikäisille ja sankari-teemaa käsittelevää näytelmää ja työpajaa yläkouluikäisille. 

Harrastuksinani tuherran sarjakuvia, laulan, soitan kitaraa, trumpettia ja huuliharppua, ja potkin palloa.