Marianne Sotti, taiteen maisteri (TaM) Tekstiili- ja vaatetusalan ammattilainen, pukusuunnittelija.

Olen työskennellyt muun muassa pukusuunnittelijana, pukuompelijana ja lavastajanakin erilaisissa produktioissa ja projekteissa.

Vahvuutenani omalla alallani koen idearikkauteni, kokeilunhaluisuuteni ja ekologisen ajatteluni. Olen kiinnostunut erilaisista käsityömenetelmistä ja tekniikoista joiden kautta voi kehittää edelleen jotain uutta ja oman näköistä. Eettinen ja ekologinen muotoilu ja suunnittelu ovat myös erittäin kiinnostava ja arvomaailmani mukainen osa-alue niin ammatillisessa mielessä kuin myös muun elämän arkisissa valinnoissa.

Olen lämmin, asioihin paneutuva, luotettava ja ystävällinen persoona. Melko tunteellinen myös. Asiasta riippuen olen hyvin impulsiivinen, toisaalta taas harkitseva.

Vapaa-ajallani vietän aikaani ainakin kotosalla kotoillen ja kissojani hoitaen. Olen intohimoinen keramiikan harrastaja ja haaveilen omistavani joskus tulevaisuudessa oman ompeluateljeen lisäksi keramiikkastudion jossain. Minulla on aina jokin neule puikoilla ja ompeluhuone pursuaa projekteja, kädet eivät jaksa olla toimettomina kauaa! Neulominen ja ompeleminen ovat myös siis rakkaita harrastuksiani ja toisaalta myös elinkeinonakin. Tulevaa kevättä odottelen unelmoiden puutarhasta, jota kesällä pääsee toteuttamaan oikein kunnolla niin että kynsien alla on taas kotoisasti multaa!


 

Tutustu Mariannen työpajoihin tästä linkistä!