Oulu Open Stage - nuoret taiteilijat katukuvassa

Season

Nelihenkinen bändi Season soittaa vaihtoehtoista metallia. Kokoonpano on ollut kasassa kaksi vuotta. Huolimatta verrattain lyhyestä ajasta, bändi on ehtinyt keikkailla paljon ja kalenterissa häämöttää useita tulevia esiintymisiä. Season soittaa suurimmaksi osaksi omia kappaleitaan, mutta mukaan mahtuu toisinaan myös muutama cover-kipale. Season on julkaissut tänä kesänä ensimmäisen demonsa.

Ventura Highway

Glam/sleaze-painotteista rokkia soittava bändi esittää paitsi omia, myös cover-kappaleita. Muutaman vuoden yhdessä soitellut bändi omaa jo esiintymiskokemusta ja tahtoo keikkailla mahdollisimman paljon.

MIRM

Ryhmästä jokaisella on pitkä soittohistoria takanaan. Kesän aikana kuullaan koko bändin sähköisiä keikkoja, joilla esitetään tunnettujen artistien kappaleita; kuten Robbie Williamssia, Pinkkiä ja Milowta. Akustisia versioita kuullaan kolmen bändin jäsenen esittämänä.

Antti Kuusisto

Antti laulaa ja soittaa sekä akustista kitaraa että huuliharppua. Kesän aikana hän esiintyy paitsi yksin myös jammaillen kavereiden kanssa. Tässä on oikeaa katutaiteen henkeä!

Sophia Mitiku

Oulu Open Stagen esiintyjäkaartiin kuuluu myös akustista kitaraa soittava ja laulava Sophia. Hän on harrastanut musiikkia viisivuotiaasta saakka. Myös Sophia saa kesän aikana kavereitaan mukaan jammailemaan. Musiikkiesitykset koostuvat sekä omista että cover-kappaleista.

Henrika Palokangas

Kahdeksan vuotta alttoviulua soittanut Henrika on esiintynyt aiemmin sekä soolona että orkestereissa. Henrika esittää kesän aikana klassista musiikkia mm. Bachilta. Pitkän soittohistorian vuoksi Henrikan on helppo vaihdella esityksen tyyliä ja kestoa, variaatioita luvassa!

Anni Lämsä

Freestailaamalla esiintyvä Anni on tanssinut 9 vuotta. Hänellä on kokemusta esiintymisestä SM-tason kilpailuista ja useista muista esityksistä. Tanssityyli tulee olemaan poppingia Annin makuun. Myös hip-hoppia tullaan näkemään kesän aikana.

Essi Siponen ja Ilona Sekiguchi

Essi ja Ilona esittävät Pähkinänsärkijä -baletin kiinalaisesta tanssista oman variaationsa. Heidän ideanaan on korostaa baletin iloista ja inhimillistä puolta, josta voi nauttia jopa kadulla eikä vain oopperatalojen lavoilla. Lisäksi tytöt esittävät muita koreografioita ja kurkistavat nykytanssin maailmaan.