Sanataidekoulun kesäkurssit 2019

Kesäkursseille voi ilmoittautua 15.4. alkaen, ilmoittautumaan pääset tästä linkistä. Ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään kahdeksan. Osallistujille lähetetään kirje ennen kurssin alkua.

Lisätietoja kesäkursseista: Riika Ruottinen, riika.ruottinen(a)ouka.fi

 

MATKALLA TUNTEMATTOMAAN

Kesäkurssi 9–12-vuotiaille
Kurssi 1: 3.–5.6.2019 klo 9–15, Laivakankaan koulu, kirjaston tiloissa
Kurssi 2: 12.–14.6.2019 klo 9–15, Yli-Iin kirjasto
Hinta 40 €

Sanataiteellisella kesäkurssilla lähdetään matkalle toisiin maailmoihin ja seikkaillaan arvoituksellisia polkuja ja luolastoja pitkin. Kolmen päivän kurssilla kuullaan kummia ja keksitään vielä kummempia ja kirjoitetaan tavallinen tavattomaksi. Kurssi on tarkoitettu kaikille mielikuvittelemisesta ja kirjoittamisesta pitäville lapsille. Tule luomaan oma salaisuuksien valtakuntasi tai merkillinen minikosmoksesi ja ota selvää, mihin sen reitit vievät!


ILOPUUSTA PUSSIKIUKKU, PUSSIKIUKUSTA KIKHERNE (PERUTTU)

Kesäkurssi 9–12-vuotiaille
5.–7.6.2019 klo 9–15
Kulttuuritalo Valve
Hinta 40 €

Mitä mielen liikkeet ja oudot olotilat pitävät sisällään? Tätä päästään tutkimaan Valveen sanataiteellisella kesäkurssilla. Lukien, leikkien, kirjoittaen ja kertoen tutustutaan muun muassa tykkäystutkijan haastavaan työnkuvaan, selvitetään surupisaroiden koostumusta ja tarkastellaan, miten rapeaksi raivokohtauksella voi paahtaa kikherneen.

Kurssin kotikolo sijaitsee Valvegallerian elämyksellisessä näyttelyssä, ja säiden salliessa tutkimusretkiä tehdään myös läheisessä kesäympäristössä. Kurssi huipentuu 7.6. Onnelin kesäiseen lukuseikkailuun Ainolan puistossa.

23.5.2019: Kurssi on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.