Kuvaus- ja editointimahdollisuuksia koululaisryhmille 

Valveen elokuvakoulun videopajalla  luonnistuu elokuvien suunnittelu, trikkikuvaaminen vihertaustaa vasten, editoiminen ja muut jälkityöt sekä elokuvien katselu. Kuvauksia varten elokuvakouluun on tehty studio josta löytyy esimerkiksi trikkikuvauksissa käytettävä viherseinä eli chromaseinä, joka mahdollistaa kohteen irrottamisen taustastaan. Myös valaisuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Editointipisteet

Videopajalta löytyy useita videoeditointipisteitä. Paikanpäältä löytyy aina opastusta joten laitteita ei tarvitse tuntea entuudestaan. Käytettävissä olevia ohjelmia ovat mm. Avid Xpress Pro, Adobe Premiere ja Photoshop sekä Pinnacle Studio. Teosto-vapaata musiikkia voi tehdä Magix Music Makerilla.

Aikojen varaaminen

Videopaja on avoinna ainoastaan koululaisryhmille. Käyttö on kaikille alle 18-vuotiaille ilmaista (ilmaista aikaa voi varata max. 3 päivää/kk). Paikan päältä saat aina osaavaa opastusta, joten sinun ei tarvitse tuntea laitteita entuudestaan. Materiaalit täytyy hankkia erikseen ja kaupallinen käyttö on kiellettyä.

Aukioloaikamme on ma-to klo 9.00-17.00 ja pe klo 9.00-15.00

Videopaja on avoinna ennakkovarauksella myös lauantaisin ja iltaisin.

Varauksia voi tehdä sähköpostilla: videopaja@ouka.fi tai puhelinnumerosta: 050 3166 487.

Elokuva viikossa pitää mielen virkeänä!