Yhteistyö päivähoidon kanssa

 

Kummipäiväkotitoiminta

Valveen elokuvakoululla on joka vuosi vaihtuvat kummipäiväkodit. Kummitoiminnassa elokuvakoulun opettajat vierailevat päiväkodilla kameroineen ja tietokoneineen. Yleensä lapset pääsevät kokeilemaan Videopensseliä tai tekemään hauskoja Sirkusanimaatioita.

Kun päiväkoti vierailee Valveella, lapset saavat nähdä tekemänsä animaation elokuvateatterin valkokankaalla. Samalla päästään ihastelemaan myös muita lasten tekemiä elokuvia. Luvassa on myös muutamia ammattilaisten tekemiä esi- ja alkuopetusikäisille lapsille tarkoitettuja lyhytelokuvia.


Työpajoja päiväkodeille

Myös muilla kuin kummipäiväkodeilla on mahdollisuus päästä osalliseksi elokuvan keinoin tapahtuvasta varhaisiän mediakasvatuksesta.  Elokuvakoulu räätälöi työpajan päiväkodin tarpeiden mukaiseksi. Olemme myös kiinnostuneet kehittämään ja kokeilemaan uusia menetelmiä päiväkotien kanssa aivan ilmaiseksi! 

Valmiista työpajamalleista ja menetelmistä suosittelemme joko Videopensseli-työpajaa  tai Sirkusanimaatiopajaa. Nuorimmat osallistujat elokuvakoulun työpajoihin ovat olleet 3-vuotiaita.

Lisätiedot työpajoista ja varaukset Valveen elokuvakoulun tuottajalta. Yhteystiedot löytyvät täältä