Elokuvaklubi MegaPikseli

Valveen elokuvakoulun elokuvaklubi 11–13 -vuotiaille, joka on suositun Pikseliklubin isoveli. Klubissa keskitytään oman elokuvan tekemisen ohessa myös elokuvien katsomiseen. Elokuvista keskustellaan ja niistä otetaan oppia oman elokuvan tekoon. Elokuvanäytökset järjestetään oikeassa elokuvateatterissa. MegaPikselissä on 13 kokoontumiskertaa: kolme elokuvankatselukertaa ja kymmenen elokuvantekokertaa. Elokuvankatselukerrat ovat pituudeltaan 2h ja elokuvantekokerrat 1,5h.

Ajankohta: Maanantaisin 30.1.- 15.5.2017 klo 17.30-19.00, elokuvankatselukerrat klo 17.30-19.30. Katseluiden ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Ei kokoontumista 6.3., 17.4. eikä 1.5.
Kohderyhmä
: 11–13 -vuotiaat
Paikka:
 Kulttuuritalo Valve, videopaja ja elokuvateatteri Studio, Hallituskatu 7, Oulu
Hinta:
 60 € / 13 kertaa

Oikeus muutoksiin pidätetään.

HUOM! Ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoitamme, jos tulee peruutuksia. Jos varasijalla on riittävästi henkilöitä, niin harkitsemme uuden ryhmän perustamista.

Elokuvaklubi MegaPikseli
Osallistujan tiedot
Etunimi:
Sukunimi:
Ikä:
 
Olen ollut mukana klubissa aiemmin
Olen uusi harrastaja
Huoltajan tiedot / laskutusosoite
Etunimi:
Sukunimi:
Huoltajan henkilötunnus (laskutusta varten):
Osoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Lisätiedot:Jos ilmoitat useamman kuin yhden lapsen, niin kirjoita tähän kenttään muiden osallistujien nimet ja iät.
Laskutusosoite:Täytetään, jos laskutusosoite on eri kuin edellä mainittu huoltajan osoite.
Lupa elokuvan / valokuvien julkiseen esittämiseen:
 Huoltaja antaa luvan klubissa tehdyn elokuvan julkiseen esittämiseen Valveen elokuvakoulun sopiviksi katsomissa medioissa ja tapahtumissa. Valveen elokuvakoulu sitoutuu siihen, että elokuvien luonteen huomioon ottaen niitä ei tulla esittämään sopimattomissa yhteyksissä.
Kyllä
Ei
 Huoltaja antaa luvan siihen, että harrastukseen ilmoittautunut lapsi voi näkyä elokuvaklubissa otetuissa valokuvissa. Valokuvia voidaan käyttää kuvituksena ja tiedotusmateriaalina Valveen elokuvakoulun sopiviksi katsomissa medioissa ja tapahtumissa.
Kyllä
Ei