Alueellisen kulttuurin tukea ja kehitystä

Kuntaliitosten myötä, vuoden 2014 alusta alkaen, Valveen vastuulla on myös alueellisten kulttuuripalvelujen tuottaminen sekä kulttuuritoiminnan mahdollisuuksien kehittäminen kaupunginosissa.

Alueellisen toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää alueiden omaa kulttuuritoimintaa. Sillä pyritään luomaan paikallisia toimintamahdollisuuksia ja tuomaan kulttuuripalvelut ja -tapahtumat jokaisen ulottuville. Aluetuottaja on myös tuomassa kulttuurisia sisältöjä osaksi varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä nuorison ja ikäihmisten parissa tehtävää työtä. Aluetuottaja luo ja ylläpitää verkostoja, joiden avulla edistetään yhteisten tuotantojen ja vierailujen järjestämistä sekä olemassa olevien festivaalien levittäytymistä eri puolille Oulua.

 

Yhteystiedot:
Ville-Mikko Sikiö
p.050 388 6982
ville-mikko.sikio@ouka.fi

 

SÄPINÄÄ KESÄÄN 2017!

SÄPINÄÄ KESÄÄN 2017! -konserttikiertueella on tulevana kesänä mukana Soiva Siili-duo eli Kyösti ja Markus, Jukka Takalo ja runopoika Daniel eli Daniel Helakorpi. Maanantai 3.7. on Vastarannan siili-trion päivä. Torstaina 6.7. on "Runon päivä" eli Eino Leinon syntymäpäivä, jonka johdosta runopoika Daniel kiertää Soivan Siilin kanssa RIIMIKS! -runolaulukonsertilla. Perjantaina 7.7. on vuorossa Soiva Siili -duon päivä.

Säpinää kesään! on Oulun kaupungin varhaiskasvatuksen ja Valveen alueellisten kulttuuripalveluiden tuottama konserttikiertue Oulun alueen päivystävissä päiväkodeissa. Konsertit kestävät noin puoli tuntia ja mahdollisuuksien mukaan ne järjestetään ulkona päiväkotien pihalla. Konsertit ovat yleisölle maksuttomia ja kaikille avoimia, mukaan mahtuu kaikki halukkaat olet sitten lomalla, töissä, kylässä, vierailulla tai ohikulkumatkalla.

 

SÄPINÄÄ KESÄÄN 2017! -konserttikiertue:

Ma 3.7. Vastarannan siili-trio

klo 9.00 Kuukkelin päiväkoti, Hippiäiskuja 3.

klo 10.30 Pitkäkankaan päiväkoti, Tuohikuja 3, Oulunsalo.

klo 14.30 Värtön päiväkoti, Kurkelantie 9.

 

To 6.7. RIIMIKS! (Runon-päivä)

klo 9.00 Kiiminkijoen päiväkoti, Raatinharjuntie 11, Kiiminki.

klo 10.30 Jatulintarhan päiväkoti, Jokelantie 18, Haukipudas.

klo 14.30 Haapalehdon päiväkoti, Manttaalitie 6. (Huom! Ainolan konsertti siirtynyt Haapalehtoon)

 

Pe 7.7. Soiva Siili

klo 9.00 Ritaharjun päiväkoti, Rita-aukiontie 9.

klo 11.00 Pikku-Vesaisen päiväkoti, Aittokoskentie 14, Ylikiiminki

klo 14.30 Muurahaisen päiväkoti, Halametsä 2, Yli-Ii.

Säpinää kesään Facebookissa